Country Design
ÚVOD KATALOG AKCE SLEVY VÝPRODEJ SKLADEM AKTUALITY OBCHODNÍ PODMÍNKY KONTAKTY ODKAZY
HL. TEXT
VÝROBCE
ROZMĚR
VARIANTA
Kateřina Samková
Adresa
pouze e-shop !!!
Vilímovská 19
Praha 6
16000
Česká republika
71867601
nejsme plátci DPH
Telefon +420604684771
+420604684771
icq ICQ 695779017
.

Ochrana osobních údajů GDPR

. . .
Ochrana osobních údajů na e-shopu www.countrydesign.cz


Společnost: Ing. Kateřina Samková se sídlem Vilímovská 19, 16000 Praha 6 , IČ 71867601 (dále jen „prodávající“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

- jméno, příjmení
- e-mailovou adresu
- telefonní číslo
- adresu/sídlo

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.
3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
4. Osobní údaje pro tohoto provozovatele zpracovávají také zpracovatelé:

- Poskytovatel služby Mimishop provozované společností Affectio, s.r.o., se sídlem Závodní 1245/91, Zábřeh, 700 30 Ostrava
- Účetní software STORMWARE s.r.o. Sídlo: Za Prachárnou 4962/45, 586 01 Jihlava


5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese : countrydesign@post.cz




6. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
- zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
- vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
- na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
- požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
- podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
.
KOŠÍK JE PRÁZDNÝ
TIP Při objednávce zboží nad 2.000,00 Kč bude odeslání objednávky ZDARMA
Nakládání s osobními údaji GDPR na e-shopu www.countrydesign.cz
Najdete nás na Facebooku- www.facebook.com/countrydesign.cz